Wie zijn we en wat doen wij

Wij zijn Claimpoint, sinds 1996 dé regresspecialist. Daarnaast verzuimspecialist bij Bezwaar- & Beroep procedures als ZW en WGA WIA. Ook levert Claimpoint Arbo conform de maatwerkregeling. Wij zijn experts op medisch en juridisch gebied die over uitgebreide kennis beschikken en werken samen in een netwerk van en met betrouwbare professionals met dezelfde mentaliteit en kwaliteit. Dit maakt onze dienstverlening hoogwaardig en onderscheidend van concurrenten.

Experts op juridisch en medisch gebied

Claimpoint is de specialist op het gebied van verzuim en gelooft in een samenleving met een rechtvaardig uitkeringsrecht, met rechten en plichten voor zowel werknemer als werkgever. Het op een juiste manier toepassen van wet- en regelgeving zorgt voor een rechtvaardige en evenwichtige lastenverdeling. Daar is de hele samenleving bij gebaat. Om die reden zetten wij ons in voor de juiste toepassing van het uitkerings- en regresrecht (schuld door derden).

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit ondersteuning bij Regres, Ziektewet en Bezwaar & Beroep procedures en het leveren van Arbo conform de Maatwerkregeling.

Vasthoudendheid is onze kracht

Wij beschikken over een uitzonderlijke dosis vasthoudendheid ook met regreszaken waarbij succes op het eerste gezicht moeilijk of zelfs onhaalbaar lijkt, gaan wij graag aan de slag. Met onze jarenlange ervaring op zowel juridisch als medisch gebied, kunnen wij goed inschatten welke strategie de juiste is om uw loonschade succesvol te verhalen. Wanneer wij geloven dat er voldoende grond is om de claim richting de verzekeraar van de schuldige derde door te zetten, laten wij niet los.

Wij richten ons 100% op regres

In 1996 is Claimpoint begonnen met verhalen van loonschade op basis van wet TZ-arbo. In de loop der jaren is de privatisering verder doorgevoerd en daarmede ook de omvang van de te verhalen schade die is ontstaan. Op dit moment zijn werkgevers verantwoordelijk voor maximaal 12 jaar van de kosten van verzuim.

WE HEBBEN EEN DUIDELIJK PRIVACY PROTOCOL

Download

Ons track record

WIJ REAGEREN BINNEN 24 UUR OP UW BERICHT.

Wij vinden het belangrijk om snel en adequaat te reageren. Stelt u een vraag? Dan heeft u binnen 24 uur antwoord van één van ons.

AL JAREN VOEREN WIJ REGRES VOOR WERKGEVERS VAN VERSCHILLENDE GROOTTE.

95% van de door ons opgestarte regres zaken ronden wij succesvol af.